De fietsroute in Australie – Munda Biddi Trail

De fietsroute in Australie – Munda Biddi Trail

De fietsroute  in Australie is natuurlijk het Munda Biddi Trail, ook wel het bad door het bos genoemd. Deze fietsroute is 1000 kilometer en loopt van Mundaring naar Albany aan de zuidkust. Het is een offroad route die door de natuur loopt en alleen op mountainbike kan worden volbracht. Nergens in de wereld is er een langere route voor mountainbikers dan deze.

De Munda Biddi Trail

Het landschap waar de route door gaat is adembenemend. Je fietst door bossen over onverharde paden. Het fijne aan de Munda Biddi Trail is dat het speciaal is aangelegd voor fietsers, hierdoor is de kans klein dat je andere mensen tegenkomt, waardoor de doorstroom goed is. Door dat de 1000 kilometer voornamelijk onverhard is kan u er van u uit gaan dat u geen hoge snelheden zal halen.

Elke dag op het pad zal anders zijn. De ene dag zal je fietsen door dichte bossen waarop je de volgende dag door het ongerepte bushland cruised. Ontdek en zie planten en dieren die je nergens anders te wereld kan aantreffen. Daarnaast zal deze route ook meer leren over de Aboriginal-cultuur van het land.

Mark